Zinvol leven 


Aanbod

Individuele coaching

Coöperatieve gesprekken helpen je om je eigen belevingswereld te verkennen, in kaart te brengen en te koersen op je eigen kompas. In het eerste gesprek richten we ons op het verhelderen van je probleem of hulpvraag. In één of meerdere vervolggesprekken wordt deze coöperatief onderzocht, waarna je in staat bent stappen te zetten die je naar jouw doel brengen.

Heb je eenmaal in de gaten hoe de reactie-vraagstructuur van een coöperatief gesprek werkt, dan zal je deze steeds meer kunnen gebruiken als een innerlijke dialoog. Handig!         

Zinvol leven - groepstraject

Het groepstraject betreft 3 dagdelen. Door je keuzes (wat wil ik?) in verbinding te brengen met je eigen narratief (wie ben ik?) en daar bewust aan verder te schrijven (waarom wil ik dit?), vergroot je jouw draag- en daadkracht. Groepssessies en individuele reflectiemomenten zullen elkaar afwisselen. Een groepssessie wordt ingeleid door een inspirerende (korte) tekst of zin, die coöperatief wordt onderzocht. Vervolgens wordt dit onderzoek vertaald naar de persoonlijke levenssfeer.